Hoppa till innehåll

Välkommen till nya Mina sidor!

Nu kan vi hälsa alla våra medlemmar välkomna till nya Mina sidor - en uppgraderad version av vår tidigare e-tjänst. Med nya Mina sidor får du som användare större kontroll och överblick över ditt ärende. 

I den nya versionen av Mina sidor är det du som har kontroll. En personlig Att göra-lista vägleder dig genom ansökningsprocessen och visar vad du behöver göra och vad du har gjort. Du navigerar inne på nya Mina sidor genom tydliga ingångar som leder dig rätt. 

Informationsöverföring i realtid

Genom våra nya automatiska frågeflöden kommer vi att få information i realtid från CSN och Försäkringskassan. Det gör att varken du som medlem eller vi på a-kassan behöver begära in uppgifter från dessa myndigheter separat. Vinsten blir att vägen från ansökan till ersättning förkortas och vi kan fatta beslut i ditt ärende snabbare. Med snabbare beslut följer också snabbare utbetalning av ersättningen.

Smidig övergång

Du som redan är användare av Mina sidor gör precis som vanligt när du loggar in med din e-legitimation/BankID i den nya versionen. Du kan dock inte gå via en sparad länk, utan måste logga in från startsidan här på vår webbplats.

När du är inloggad kommer du att mötas av ett nytt och fräscht utseende och en välkomsttext som kortfattat beskriver nyheterna.

Tidrapporter signeras för en vecka i taget

En av de stora nyheterna är att du från och med nu fyller i och signerar dina tidrapporter (kassakort) för en vecka i taget. Det gör att du får större möjlighet att styra över hur du vill ha dina utbetalningar. Vill du få din ersättning varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka? Du bestämmer. 

En annan stor nyhet är möjligheten att själv kunna ladda upp bilder och dokument inne på Mina sidor. Det förkortar vägen mellan ansökan och utbetalning då dokumenten inte behöver skickas med post. 

Mer information om nya Mina sidor?

Mer information och uppdateringar angående nya Mina sidor sker löpande och det hittar du här.

Kontakta oss om du har frågor

Om du är ny användare av Mina sidor får du den hjälp du behöver för att komma igång med din ansökan genom våra smarta frågeformulär och vår digitala Att göra-lista.

För dig som använt Mina sidor tidigare och oftast bara tidrapporterar på sidan är det i huvudsak utseendet som har förändrats. Vår förhoppning är att du kommer att tycka att den nya tjänsten är så enkel och tydlig att du inte behöver vår hjälp. Men skulle du ha frågor eller stöta på problem kan du självklart alltid kontakta oss.